Aanbod

Sterke Kanten workshops en trainingen op maat

Afhankelijk van de specifieke wensen van het team en de organisatie biedt Sven Roovers training en coaching zowel workshops als trainingen, variërend in duur van één uur tot één dag.

Deze workshops en trainingen zijn gebaseerd op de wetenschappelijke inzichten van de positieve psychologie en bevatten een uitgekiende mix van positieve reflectie, positieve feedback, doelgerichte actie en inspirerende spelvormen. Hierdoor worden energie, optimisme, betrokkenheid, perspectief en ontwikkeling maximaal bevorderd bij de deelnemers. Op deze manier worden in een korte tijd concrete resultaten geboekt: medewerkers en teams leren om hun sterke kanten meer en effectiever toe te kunnen passen in hun dagelijkse werkpraktijk. Hierdoor gaan ze meer plezier, bevlogenheid en betrokkenheid ervaren in hun werk, nemen hun creatieve en innovatieve vermogens toe, kunnen ze makkelijker met stress omgaan én verbetert de samenwerking binnen het team.

Deze sterke kanten workshops en trainingen bestaan (in principe) uit de volgende vijf stappen:
Stap 1: Sterke kanten leren benoemen
Stap 2: Sterke kanten beter leren kennen
Stap 3: Sterke kanten effectiever leren gebruiken
Stap 4: Persoonlijke- en teamontwikkelingsdoelen bepalen
Stap 5: Sterke kanten optimaal leren ontwikkelen binnen de bepaalde doelen

De sterke kanten workshops en trainingen van Sven Roovers training en coaching zijn bedoeld voor medewerkers, teams en leidinggevenden die, op een praktische, positieve, energieke en effectieve manier aan hun persoonlijke ontwikkeling én aan teamontwikkeling willen werken.

Prijzen zijn afhankelijk van specifieke maatwerkafspraken.

Scroll Up